Blogg

I VÄNTAN ... (PÅ GODOT??) Nej, uställningar.......

26.04.2016 10:10

Jobbar intensivt  med tanke på utställningar som komma skall.   Det är härligt att ha detta att se fram emot.   Jag är sådan att ju mer jag har att göra,  desto roligare är det.  Tyvärr  säger kroppen ifrån numera på gamla dar.  Det går inte att stiga upp tidigt , ge järnet hela dagen och gå till sängs vid  2-tiden på natten.   Nej,  den tiden är förbi.  Det är bara att acceptera.  

Har publicerat  mina nyaste bilder och skapelser på hemsidan. Hoppas att NI gillar dom.   Lite till kommer det att bli inom kort,  snart färdiga för  fotografering.  Det är lustigt med foton, när jag hade laddat ner ett verk som jag var så nöjd med,...... då såg jag ett stort fel.   Bra sätt attinspektera på nätet  innan man tar sina målningar och skulpturer till en utställning. Då går det att rätta till i  god tid.                                                              

Nu  hoppas jag att det kommer mycket folk på Bredaryds kulturdag,  för  där ställer vi  i Målargruppen Kreatörerna ut våra alster under 1 dag, nämligen den 8 maj 2016. Den dagen brukar vara välbesökt,  hoppas att det är  så i år också.  Vi ser fram emot detta oerhört mycket.  Vi har en hemsida där vi presenterar oss själva, vi som är med i gruppen.                                                                                                   

 

Jag har sökt till jurybedömnda utställningar och lite annat,  det kommer jag att meddela lite senare hur det har gått.  Välkommen åter,  vi ses. 

första bloggen på den här webbsidan.

17.09.2015 22:43

Här kommer jag att skriva det som händer o sker framåt.  Förhoppningsvis kommer det att hända mycket roligt. Annars kan man ju alltid ondgöra sig över världen och det som sker, men det är det så många andra som gör, så därför överlåter jag det med varm hand att låta dom skriva om  det så mycket dom vill.

Just nu är klockan mycket och sängen väntar på mig.  Därför blir det en kort redogörelse ikväll, men imorgon händer det säkert något fantastiskt som jag kan skriva om på kvällen.  Kunder som kommer in i butiken och ser konsten och dom vackra kläderna.  Kunder som vill handla och gör det också.  Det gäller att fokusera på det vackra och  härliga i livet.  Mina underbara barnbarn t.ex.  4 killar och 2 tjejer. Fotboll står högt i kurs och innebandy,  allt med boll när jag tänker efter.  Den minsta lilla tjejen vet vi inte riktigt vad vi kan vänta oss av, men jag hoppas att hon har begåvats med lite gåvor från konstens musa.  Det finns lite av den varan hos dom andra också, men det är så mycket annat som pockar på uppmärksamhet i deras liv.                                    

Första bloggen

17.09.2015 21:35

Vår nya blogg lanserades idag. Om du fokuserar på den ska vi försöka att hålla dig uppdaterad. Du kan läsa nya inlägg i denna blogg via RSS feed.