I VÄNTAN ... (PÅ GODOT??) Nej, uställningar.......

26.04.2016 10:10

Jobbar intensivt  med tanke på utställningar som komma skall.   Det är härligt att ha detta att se fram emot.   Jag är sådan att ju mer jag har att göra,  desto roligare är det.  Tyvärr  säger kroppen ifrån numera på gamla dar.  Det går inte att stiga upp tidigt , ge järnet hela dagen och gå till sängs vid  2-tiden på natten.   Nej,  den tiden är förbi.  Det är bara att acceptera.  

Har publicerat  mina nyaste bilder och skapelser på hemsidan. Hoppas att NI gillar dom.   Lite till kommer det att bli inom kort,  snart färdiga för  fotografering.  Det är lustigt med foton, när jag hade laddat ner ett verk som jag var så nöjd med,...... då såg jag ett stort fel.   Bra sätt attinspektera på nätet  innan man tar sina målningar och skulpturer till en utställning. Då går det att rätta till i  god tid.                                                              

Nu  hoppas jag att det kommer mycket folk på Bredaryds kulturdag,  för  där ställer vi  i Målargruppen Kreatörerna ut våra alster under 1 dag, nämligen den 8 maj 2016. Den dagen brukar vara välbesökt,  hoppas att det är  så i år också.  Vi ser fram emot detta oerhört mycket.  Vi har en hemsida där vi presenterar oss själva, vi som är med i gruppen.                                                                                                   

 

Jag har sökt till jurybedömnda utställningar och lite annat,  det kommer jag att meddela lite senare hur det har gått.  Välkommen åter,  vi ses.