Om mig.....

Jag heter Anne-Marie Björstrand, jag är dotter, sambo, mamma, farmor, mormor och konstnär. Älskar att skapa och måla, att få idéer är lika roligt.  Trädgården är också ett skapande, men där huserar min sambo Kjell mest. Jag lägger mig i .   Djurvän av stora mått från det minsta krypet till mina favoriter elefanterna och tigrarna.  Själva håller vi oss med en egensinnig katt som heter Nisse.  Jag ska försöka skriva ner de ställen o gallerier där jag har haft utställning, men det blir kanske inte alltid rätt för jag har inte varit av den åsikten att det är viktigt.  Gillar man konst så gillar man.  Det är inte viktigt vem man är och vad man är. Måleriet ska däremot vara bra, tycker jag.  Då så här kommer listan:

Har målat hela mitt liv i stort sett, gått i många år hos en konstnär  som hette Gunnar Okner, en underbar människa som lät oss elever följa egna idéer.   Vi hade gemensamma utställningar varje vår.

   Utställningar   på följande gallerier:   Galleri Egertz   i Värnamo,   Galleri Småland i Alvesta, Svenska galleriet i Malmö,  Blå galleriet i Stockholm,  Galleri Gården i Värnamo,  Gamla Torg i Ljungby,  Galleri Höre Slott där jag har haft egna uställningar 3 gånger och 2 med 2 andra konstnärer,  samt  medlemsutställningar naturligtvis varje år i januari.  Sist men inte minst i mitt eget galleri,  Galleri Kom & Se i Värnamo.

Har också sålt en hel del konst till olika konstföreningar, men mest har det nog varit privatpersoner som har gillat mina tavlor.  Det har gått åt mycket dukar och färger under årens lopp.   När man börjar tänka på allt man har målat så känns det helt otroligt att man har fått ihop allt det och att man har fått  sälja det också!!  Det  senaste tillskottet  på utställningslistan  är   Bredaryds Kulturdag den 8 maj 2016.  Mycket folk och härlig atmosfär.  Ställde ut tillsammans  med  dom andra tjejerna i Målargruppen Kreatörerna.  NBV  i  Jönköping,  ställde ut  tillsammans  med Camilla Carlsson Ek under september.     Rökeriet i Åhus,  där  hade jag mina målningar i en hel månad under november.                                                         Kommande  utställning   januari 2017 :   Sävsjö  Galleri  Brandt,  medlemsutställning i Hörle utanför Värnamo,   Gnosjö Bibliotek  tillsammans  med de andra tjejerna i Kreatörerna.  På egen hand på Galleri Tegel  i Jönköping.  Förhoppningsvis  samlingsutställning under påsk  ihop  med  andra  medlemmar  i Konstnärsförbundet.  Wetterhälsan  under några månader   till sommaren-hösten.  Skördefesten  på Öland.                        

Våra användare

Här kan du beskriva typiska användare och varför detta projekt är viktigt för dem. Det är bra att motivera din kunder så att de kommer tillbaka till din webbsida.